Daikin Intergas Hybride

Daikin Intergas Hybride


Verantwoordelijkheid voor mileu en toekomst
U hecht veel waarde aan comfort, zeker als het gaat om uw woning. Tegelijk doet u er alles aan om duurzaam te leven. Om energie te besparen. Daarom gebruikt u spaarlampen en heeft u een wasmachine met energielabel A. Misschien heeft u wel zonnepanelen op het dak en rijdt u in een elektrische auto. Is het dan niet gek dat u uw huis nog steeds volledig verwarmt met aardgas? Ontdek het nieuwe verwarmen en maak kennis met het meest duurzame alternatief voor de cv-ketel.

Niet minder maar anders
Als het om fossiele brandstoffen als olie, steenkolen en aardgas gaat, weten we twee dingen zeker: ze veroorzaken zorgwekkende klimaatveranderingen en ze raken uitgeput. Het is dus hoog tijd om ook de manier waarop wij onze woningen verwarmen, te verduurzamen. Want zelfs de meest zuinige hr-ketel verbruikt onnodig veel gas. Daikin introduceert daarom het nieuwe verwarmen. Een verwarmingsmethode die de warmte voor een groot deel uit de buitenlucht haalt, zelfs als het buiten vriest. Uw gasverbruik en CO2-uitstoot gaan hierdoor met minimaal 30% omlaag! Terwijl u geniet van het comfort zoals u dat gewend bent van uw cv-ketel.  

30% minder CO2 uitstoot, 50% tot 70% minder gasverbruik
De kracht van de Daikin Intergas Hybride is de slimme samenwerking tussen de warmtepomp (die 70% van de energie levert) en de hr-ketel (die bijschakelt wanneer dit nodig is). Afhankelijk van de buitentemperatuur, de energieprijzen en uw warmtebehoefte kiest het systeem altijd de meest zuinige werkingscombinatie: warmtepomp, hr-ketel of beiden. Op jaarbasis daalt uw gasverbruik hierdoor met minimaal 50% tot 70%. 

Onbeperkt en royaal tapwater
Het water voor bijvoorbeeld uw douche of bad wordt verwarmd door de hr-ketel van Intergas, Nederlands meest gekozen cv-ketel. Door de speciale, dubbele warmtewisselaar levert deze ketel een rendementsverbetering van circa 50% tot 70% in vergelijking met traditionele cv-ketels. Terwijl u geniet van onbeperkt en royaal warm tapwater (tapklasse CW5). Dankzij het hybride principe kan, wanneer ruimteverwarming wordt geleverd door de warmtepomp, gelijktijdig warm tapwater worden geleverd door de hr-ketel. Hierdoor bent u verzekerd van optimaal comfort. 

Ideaal voor renovatie
De Daikin Intergas Hybride is geschikt voor alle warmtebehoeften tot 27,1 kW (vermogen voor verwarming van uw woning). Bovendien kan de hr-ketel zonder de warmtepomp worden geïnstalleerd. Dit om het verwarmingsproces snel te kunnen opstarten en daarmee te voorkomen dat u in de kou komt te zitten als uw bestaande cv-ketel defect is. Het installeren van de warmtepomp kan dan later plaatsvinden. Het plaatsen en onderhouden gebeurt natuurlijk met de service en kwaliteit die u van Ben van der Meer gewend bent.

Kostenefficient
De Daikin Intergas Hybride kan 50% tot 70% besparen op uw gasrekening. Afhankelijk van aanvoertemperaturen en afgiftesysteem (radiatoren, vloerverwarming of wandverwarming). Voor een offerte op maat kan u vrijblijvend contact opnemen met Installatiebedrijf van Norel.

Brochure: Daikin Intergas Hybride

Subsidie voor warmtepompen ISDE

Stimulans
De overheid gaat de komende jaren stimuleren dat Nederlandse huizen en bedrijven minder door gas en meer door duurzame warmte worden verwarmd. Zo kan energie worden bespaard en CO2-uitstoot worden teruggedrongen. Via deze nieuwe subsidieregeling worden particulieren en zakelijke gebruikers die zelf duurzame energie willen opwekken financieel ondersteund. De omslag naar een duurzamere energievoorziening kan zo samen worden gemaakt.

Voor actuele informatie over de subsidie regelingen kunt u kijken op de website van de RVO.