Over ons

Na vele jaren dienstverband is in juni 2010 Installatiebedrijf van Norel opgericht.  Met passie voor techniek én met precisie voeren wij onze werkzaamheden uit.  Bij drukte kunnen wij terugvallen op samenwerkingspartners. Daarom kunnen we ook grotere projecten aan als dat moet. Wij werken hoofdzakelijk voor particulieren, bedrijven en aannemers.

De installatiewereld heeft niet stilgestaan de laatste jaren. Vooral op het gebied van duurzaam is er veel veranderd. Zo hebben wij al jaren kennis op het gebied van warmtepompen en zonnepanelen. Maar uiteraard komen wij ook veel bij klanten voor het plaatsen van een CV-ketel en/of onderhoud van de CV-ketel.

Naast de vele nieuwe technologiën koesteren wij ook het ambachtelijk werk nog. Dus voor dak- en zinkwerk bent u bij ons op het juiste adres.

Wij zijn gevestigd in Oosterwolde (GLD) binnen de gemeente Oldebroek. Hiermee bevinden we ons op Noordwest Veluwe in een mooi en afwisselend landschap met bos, heide, water en polder.  Naast de gemeente Oldebroek vormt ons werkgebied hoofdzakelijk de gemeente Elburg welke bestaat uit vijf kernen: Elburg, ´t Harde, Doornspijk, Oostendorp en Hoge Enk.

Gerrit en Karin van Norel

"Voor al uw grote en kleine projecten"